Administracions

El Govern d'Ontinyent congela els impostos

També s'ajusta la revisió de les taxes a l'Índex de Preus al Consum (IPC)

Ontinyent ja té ordenances municipals per a 2012.Després de comptar amb el vot favorable del Consell Econòmic i Social i el Consell de Participació Ciutadana, el plenari de l'Ajuntament d'Ontinyent ha aprovat la revisió de les ordenances amb els vots favorables de PSOE, Compromís i EU, i l'única oposició per part del PP, que ha estat l'únic en votar en contra, a l'igual que passara als consells consultius.

Les ordenances s'han aprovat a una sessió, que es va perllongar durant al voltant de tres hores, a la qual també es va aprovar una operació de crèdit per traure endavant un préstec de 1'2 milions d'euros per fer front, segons es va exposar des del Govern Municipal, a la situació de manca de liquides actual.

Respecte a aquesta última qüestió, la portaveu del PP i ex-alcaldesa de la ciutat, Lina Insa, va responsabilitzar el President del Govern Jose Luis Rodríguez Zapatero de la situació econòmica de l'Ajuntament, i va assegurar també que des de l'arribada de la democràcia, en xifres globals, “el Partit Popular no ha demanat préstecs per un import molt superior als demanats al total de les èpoques de governs d'esquerres”.

Per la seua banda, el regidor d'Hisenda i portaveu de Compromís, Josep Francés, va recordar al Partit Popular que els préstecs que estan signant-se ara són per fer front a un deute i una situació generada per l'anterior Govern Municipal, amb diversos anys consecutiu de dèficit, un deute i unes despeses en personal i despesa corrent situat en xifres històriques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.