Administracions

L'ajuntament de Silla redueix personal interí

Les retallades previstes afecten igualment les places vacants i a finals de contractes

Després de tres taules de negociacions, començades el passat 21 d'octubre, entre l'equip de Govern de Serafín Simeón i els sindicats UGT, CCOO, CSIF, CGT i SPPLB, la reducció de personal a l'Ajuntament de Silla és definitiva.

A l'última taula de negociació, que va tindre lloc el passat 7 de novembre i en la que tots els sindicats es van abstindre, per unanimitat, es va decidir la disminució dels pressupostos en matèria de personal, que passa de 7.600.000 euros al 2010 a 6.000.000 per a l'actual pressupost.

Això significa que la reducció de treballadors afectarà a la amortització de places vacants, places d'interins i finals de contractes, que ja vénen aplicant-se des del començament de l'actual legislatura.

La situació econòmica en la què es troben les arques de l'Ajuntament de Silla (un deute de quasi 20 milions d'euros) és la causa d'aquest retall que afecta directament als ciutadans.

El Govern entén que “qualsevol sindicat lluite pels drets dels seus afiliats” i per això agraeix molt “la comprensió, serietat i sentit comú que han aplicat en aquestes taules de negociació”. A més, l'alcalde, Serafín Simeón, reconeix que “a cap Govern li agrada retallar en matèria de personal” i és per això que afig que “intentarem que aquestes mesures afecten el mínim possible als serveis oferits als veïns del poble”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.