Administracions

Maresme

Arenys de Munt es dóna de baixa de la FMC perquè li surt massa car

El govern d'Arenys de Munt (CUP i CiU) està mirant d'estalviar d'allà on pot i ha decidit donar-se de baixa de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC). L'alcalde d'Arenys de Munt, Josep Manel Ximenis (CUP), explica que el municipi ja està representat a l'altra entitat municipalista, l'Associació Catalana de Municipis (ACM), i que n'han escollit una perquè ofereixen serveis similars. “Com molts ajuntaments hi érem a totes dues, però en els moments econòmics difícils ens plantegem qui ens dóna millors serveis i deixem de pagar una de les quotes.” Això suposa per al consistori un estalvi a l'any de 1.500 euros, mentre que es mantindrà la quota de 1.200 euros de l'ACM. Segons Ximenis, la decisió s'ha pres per contribuir a altres mesures d'estalvi que s'estan duent a terme a l'Ajuntament per mirar de sanejar les finances municipals i aconseguir més recursos per al poble. L'alcalde d'Arenys de Munt explica que s'ha tingut en compte els serveis que oferien cadascuna de les associacions abans de decidir-se i que s'ha mirat quina ha ofert més serveis al municipi en els últims anys.

La decisió de donar-se de baixa es durà a aprovació en el ple de demà. Des de l'oposició, tant ERC, el PSC com el PP volien acabar de mirar-se amb calma els informes per saber els serveis de cadascuna de les associacions abans de decidir el seu vot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.