Administracions

Bocairent concedeix la medalla de la vil·la a Nico Terol

La residència a la localitat i la consecució del mundial conformen els mèrits al·legats per al reconeixement

L'Ajuntament de Bocairent ha concedit al pilot mundialista Nico Terol la medalla de la localitat al convertir-se en «un referent per a la joventut tant de Bocairent com de la resta del país, junt a la constància, la responsabilitat i l'esforç diari necessaris per a la consecució del mundial de motociclisme de 125 cc». Per a la concessió de la distinció, el consistori bocairentí també ha tingut en compte els vincles de Terol amb Bocairent « on ha viscut des de la seua infància, on va estudiar i on va fer els seus primers amics que encara hui conserva.»

La concessió a Terol del màxim guardó local ha estat acordada per unanimitat en la darrera sessió del Ple municipal celebrat l'1 de desembre al tindre's en compte l'informe elaborat pel regidor d'Esports, Antonio Santonja, en el que al·lega mèrits com «l'afecte que ha anat guanyant-se per part de tots els seus habitants que el veien esforçar-se cada dia amb els seus durs entrenaments per la serra de Mariola» Igualment, la proposta incideix en el «nombrós grup de seguidors que l'han acompanyat des de les seues primeres carreres per a insuflar-li ànims i suport» que va desencadenar la constitució del motoclub Nicogass el 2007.

La concessió de la Medalla de Bocairent a Nico Terol es farà efectiva les pròximes setmanes i serà la culminació d'unes intenses setmanes en què la localitat de la Vall d'Albaida ha vibrat amb el triomf d'un dels seus veïns. D'aquesta forma, es repetirà l'homenatge que els aficionats locals ja li van brindar a la plaça de l'Ajuntament el passat 7 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.