Administracions

Alaquàs presenta un pressupost auster per a l'any vinent

L'alcaldessa assegura que es tracta d'uns comptes valents, responsables, rigorosos i eficaços

El plenari de l'Ajuntament d'Alaquàs ha aprovat un pressupost per al 2012 xifrat en 25,7 milions d'euros i es tracta d'uns comptes que han estat qualificats per la majoria que sustenta al govern com a unes xifres valentes que responen a un exercici de rigor i austeritat per tal d'aconseguir l'estabilitat financera.

Durant el desenvolupament de l'esmentada reunió plenària, l'alcaldessa, Elvira garcía, ha insistit en exigir a la generalitat Valenciana, els 4,4 milions d'euros que deu a l'Ajuntament d ela vila des de l'any 2008 en concepte d'ajudes socials, dependència i formació per al treball, quantitat que el Consistori ha hagut d'avançar.

La reducció de la despesa, l'optimització dels recursos i l'eficàcia dels serveis públics són els pilars bàsics dels nous comptes municipals, on hi ha previst una reducció del 42% de la partida de despesa corrent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.