Administracions

S'acorda a Alaquàs una nova organització de la policia local

Els sindicats, la plantilla afectada i l'Ajuntament asseguren que es garantirà major presència dels efectius als carrers del poble i es potenciarà la seguretat ciutadana

L'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García, ha signat amb els sindicats, un protocol d'actuació per a la reorganització dels torns de treball del c os de la Policia Local.

L'objectius d'aquesta nova organització rau en l'optimització dels serveis que s'hi presten en matèria de seguretat ciutadana així com en una major presència policial als carrers de la vila i millor organització administrativa d'aquest cos.

Amb aquest nou sistema de treball és reforça la proximitat a la ciutadania i s'ofereix una major eficàcia i resposta a les sol·licituds del veïnat.

Segons les fonts consultades per aquest mitjà de comunicació, la signatura de l'acord satisfà totes les parts i la plantilla implicada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.