Administracions

Els presidents de les diputacions de Castelló i Tarragona estudien el corredor Mediterrani

Subjau la idea de col·laboració en temes que resulten comuns a les demarcacions valencianes, catalanes i aragoneses

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, es reuneix amb el responsable de l'homòloga institució de Tarragona, Josep Poblet, per tractar sobre el Corredor del Mediterrani, entre d'altres punts d'interès comú per als dos territoris.

La reunió, que se celebra a Castelló, inicia una ronda de trobades que ha concertat Moliner amb els presidents de Tarragona, Terol i València per impulsar accions conjuntes de col·laboració.

Un dels temes estrella a tractar són les infraestructures i el Corredor del Mediterrani, ja que tant els empresaris de Castelló com els de Tarragona adverteixen que és prioritari per no perdre competitivitat, en un món cada vegada més globalitzat.

La intenció de Moliner també és plantejar la coordinació dels treballs en carreteres compartides, ja que els tres territoris són limítrofs i hi ha bastants projectes que tenen moltes més possibilitats anant de la mà amb altres territoris i, en opinió del tarragoní Moliner, “és millor buscar aliances que fer cadascú la guerra pel seu compte”.

Segons s'ha sabut,a la darrera edició de Fitur, ja va néixer la idea d'aquestes reunions entre demarcacions, comencen tot just avui i seguiran demà amb la presidenta de la Diputació de Terol, Carmen Pobo, i acabaran dijous amb el president valencià, Alfonso Rus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.