Administracions

administracions

Votació amb sorpresa en el ple de Campdevànol

CiU de Campdevànol ha fet prosperar el pressupost del 2012 amb els vots dels seus regidors i l'abstenció de la regidora d'ERC, Helga Pujol, al govern. Tot i això, Pujol s'ha afanyat a deixar clar que l'abstenció no obrirà cap crisi en el si del govern local. Cal recordar que CiU i el PSC van obtenir el mateix nombre de regidors. Pujol ha explicat que està d'acord amb la majoria de partides del pressupost, però que ERC té un altre criteri en algunes altres que no ha volgut especificar. La regidora ha recordat que al govern hi ha llibertat de vot i que s'ha abstingut per coherència.

Tant el regidor d'Hisenda, Gerard Soler, com l'alcalde, Joan Manso, han insistit que es tracta d'un pressupost de contenció de la despesa per la previsió de falta d'ingressos i amb una inversió mínima de 67.000 euros, per al camí ral i per al manteniment, pendent però del PUOSC.

Núria López (PSC), a l'oposició, ha qualificat el pressupost de “miserable i inútil”. “Ens han mentit i ara se'n riuen; si podem estalviar, és que la situació no és tan dolenta. La conclusió és que de ganes de treballar, poques o cap”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.