Administracions

hisenda

Vilafant bonificarà un 5% l'IBI l'any que ve

L'Ajuntament de Vilafant bonificarà un 5% l'impost de béns immobles (IBI) l'any que ve per compensar la pujada del 10% imposada per l'Estat espanyol. Així és com ho va aprovar per unanimitat el ple del consistori, després de consensuar una moció proposada pel grup municipal de CiU, a l'oposició. Inicialment s'havia previst fer aquest any però el secretari municipal va informar que no es podia. Per això hi ha l'acord de fer-ho l'any que ve i que es comenci a debatre el pròxim mes de setembre per aplicar-ho a les ordenances fiscals del 2013.

En l'últim ple també es van fer públics els deutes que a l'Ajuntament tenen amb els proveïdors, que pugen a 884.330 euros, dels quals 562.000 corresponen al pavelló esportiu.

Deutes del govern

L'equip de govern va destacar que la Generalitat deu a l'Ajuntament la suma de 914.000 euros, dels quals aproximadament 80.000 els avançarà al consistori la Diputació. Són els que corresponen al fons de cooperació. El regidor d'Hisenda, Josep Puigmal, va concretar que, per exemple, dels deutes que té la Generalitat, 40.000 són de la llar d'infants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.