Administracions

Alaquàs promet invertir en serveis el deute municipal

L'alcaldessa assegura que els autònoms i els xicotets empresaris han de ser els primers en cobrar

El partit que sustenta la governabilitat de la vila assegura una vegada acollida la municipalitat al Pla de Pagament de Proveïdors del govern estatal, l'Ajuntament podrà fer front als deutes pendents d'una manera directa, degut a que en la seua opinió, “a Alaquàs no hi ha cap obra inútil”.

Tot i això, el PSPV-PSOE assegura que aquesta mesura restarà curta, si a més d'això, no va acompanyada d'altres moviments econòmics que aprofiten per a redefinir el finançament i les competències que exerceix la comunitat autònoma.

No s'ha d'oblidar que una gran part del deute municipal, ha estat provocat per deute de vora cinc milions d'euros que té contret la Generalitat Valenciana i que no existiria en el cas que es fes efectiu el deute històric del govern autonòmic amb la localitat i que suposa més de 30 milions d'euros en fons de compensació per les competències impròpies que el Consistori desenvolupa en format de serveis.

No obstant això, la promesa de la regidora en cap, Elvira García, apunta a que amb la liquidés restablerta, els serveis a la ciutadania es mantindran i milloraran en una gran part.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.