Administracions

L'ajuntament de Paterna prepara un pla d'inclusió social

La municipalitat assegura que es tracta del primer municipi del País Valencià que disposarà d'una plataforma perquè els col·lectius socials puguen intervenir

Segons fons municipals, l'ajuntament de Paterna treballa en la redacció d'un Pla Local d'Inclusió Social i es configura en la primera localitat del País Valencià que desenvolupa un instrument per vertebrar les accions d'atenció a persones i col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Aquest nou enfocament de l'acció social es gestionarà mitjançant l'obertura d'una oficina tècnica a través de la qual han d'intervenir els serveis i els programes de contingut social que hi ha a l'Ajuntament.

Per al primer regidor en cap de la vila, la greu situació de desocupació que la ciutat pateix, ha multiplicat la necessitat dels serveis socials i ha modificat el perfil de les persones usuàries. Lorenzo Agustí afig que aquesta necessitat real, “ens obliga a afrontar el problema i a fer ús de tots els recursos possibles de l'administració evitant duplicitats i comptant amb el suport del col·lectius del tercer sector que són els que més han d'aportar en la lluita contra l'exclusió social”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.