Administracions

PRESSUPOST

Sant Hilari preveu augmentar els impostos un 2% l'any

Té previst implantar noves energies en les instal·lacions esportives

L'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm preveu principalment dues mesures per obtenir ingressos: l'increment dels impostos locals i l'augment de les taxes pel servei de tractament de residus, segons es desprèn del pla d'ajust. La primera mesura exposa un increment anual “dels impostos locals en proporció de la qual resulti un augment mínim del 2% dels ingressos corrents respecte de l'exercici anterior”, i durant tot el període del pla d'ajust (fins al 2022).

En l'apartat de despeses, es detalla que s'ha modificat el contracte d'explotació de les instal·lacions esportives, amb la qual cosa s'ha “aconseguit un estalvi anual de 64.800 euros respecte del 2011”, de mutu acord amb el concessionari de les instal·lacions. També destaca que la implantació de noves energies en les instal·lacions esportives permetrà un estalvi anual en cost energètic de 43.080 euros respecte del 2011.

El pressupost de l'Ajuntament de Sant Hilari, que puja a 6.408.000 euros, preveu unes despeses del capítol de personal de 1.534.160 euros i unes despeses en béns corrents i serveis de 3.134.000 euros. Pel que fa a ingressos, s'ha previst un total de 2.289.500,00 euros d'impostos directes i un total de 841.000,00 euros de taxes i altres ingressos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.