Administracions

hisenda municipal

Hostalric i Begur blinden els seus romanents del 2011

Els dos plens van aprovar, ahir, incorporar els fons en els comptes d'enguany

L'Ajuntament d'Hostalric va tancar ahir els comptes del 2011 amb un romanent de tresoreria de 486.000 euros, que es destinaran a diversos projectes del municipi. L'exercici es va tancar amb uns drets reconeguts de 4.990.000 euros i unes obligacions de 4.204.000 euros. Un dels punts de l'ordre del dia del ple celebrat ahir va ser precisament una modificació de crèdit que permetrà destinar el romanent a diferents projectes. Entre les inversions, 52.000 euros seran per a l'escola, 60.000 per a la zona esportiva, i 137.000 per a la rehabilitació del castell, ja que no rebran cap subvenció de la Generalitat. També hauran de retornar 54.000 euros al servei d'ocupació català per uns cursos que no es van fer.

121.000 euros a Begur

El ple de Begur va ser el darrer, ahir al vespre, d'incorporar els 121.000 euros que restaven del romanent de l'any passat en els comptes d'enguany per reforçar les partides de manteniments de via pública, edificis municipals i l'organització de la fira dels indians. El PSC i SI també van donar suport a la mesura. L'alcalde, Joan Català, va justificar que si retallessin l'endeutament (ara al 64%) i després necessitessin crèdit, els sortiria molt més car.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.