Administracions

Paterna presenta vora 2500 queixes contra la TAMER

Això passa mentre es tanques ecoparcs i es lleven contenidors de reciclatge a la vila

la coalició Compromís va lliurar per registre d'entrada un total de 2.315 signatures que al·leguen contra la Tamer, la taxa del fem que es paga a l'Entitat Metropolitana del Tractament de Residus (Emtre), que posa de manifest l'abús de la pujada d'aquest arbitri.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que el ciutadà “té dos alternatives per a queixar-se: una és posar un recurs de reposició, en el termini d'un mes, contat des que rep el rebut de l'aigua; i l'altra és que pot fer una petició de derogació de la taxa, sense termini per a presentar-la. Però des de l'Emtre controlat pel PP volen mantindre desinformats als veïns per tal d'evitar que se'ls acumulen les reclamacions contra l'escandalós increment de la Tamer”.

D'altra banda, mentre a Paterna es tanquen ecoparcs i s'eliminen contenidors de reciclatge, els components de la coalició econacionalista asseguren que cal estudiar d'altres alternatives a la gestió de residus, propostes que no graven la butxaca del contribuent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.