Administracions

Tavernes de la Valldigna posa en marxa una nova eina de participació ciutadana

L'objectiu rau en relacionar la ciutadania i les institucions mitjançant les noves tecnologies

La Bústia Ciutadana és el mitjà emprat per a aconseguir aquestos objectius de participació, a través d'una sèrie de mecanismes tecnològics que ajudaran els ciutadans en accions de participació, mediació i difusió, entre d'altres.

La regidora de Foment Local, Participació Ciutadana i Serveis Socials, Karina Vercher, ha manifestat “que des de l'Ajuntament volem posar a l'abast dels veïns tots els mecanismes que puguen promoure la participació ciutadana. Així ho estem fent, per exemple, en la redacció del Pla de Mobilitat de Tavernes, que s'ha vertebrat amb la participació pública, i així ho farem amb esta ferramenta electrònica que ens ofereix la Generalitat”.

En el cas dels ajuntaments, hi participen a través de coordinadors nomenats expressament, que tenen entre les seues funcions i responsabilitats fer de mitjancers entre l'ajuntament i els participants en el projecte, actuar de moderadors de les propostes, gestionar els suggeriments dels usuaris per a millorar el sistema i les ferramentes de suport, promocionar la web, potenciant-ne els avantatges i animant els ciutadans a participar en el projecte, realitzar trimestralment informes i mantenir en el lloc web la informació i les notícies pertanyents al municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.