Administracions

Administracions

Estalviaran 12.000 euros en llum a Fornells

Es desconnectarà un de cada dos fanals del polígon del Pla de la Seva

L'Ajuntament de Fornells de la Selva té el propòsit d'estalviar 12.000 euros a l'any amb mesures d'estalvi energètic al polígon industrial del Pla de la Seva.

El consistori està promovent una actuació al polígon amb l'objectiu de reduir la despesa elèctrica del municipi i les emissions de diòxid de carboni. L'actuació consisteix en l'apagada de la meitat dels fanals però assegurant una il·luminació mínima per no deixar cap zona del polígon a les fosques.

Per fer possible aquesta desconnexió parcial, s'estan adequant tots els quadres elèctrics i les connexions de l'enllumenat.

El regidor de Medi Ambient, Jaume Ribas, ha exposat que l'Ajuntament “continua treballant per implementar mesures que permetin un estalvi energètic i econòmic, i també una reducció de les emissions de diòxid de carboni a l'atmosfera”.

Aquesta mesura s'afegeix a les que s'estan aplicant dins el pla d'estalvi energètic que ha impulsat l'Ajuntament, i que inclou actuacions com per exemple la instal·lació de reductors de flux o l'ajust de l'hora d'encesa i apagada de l'enllumenat públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.