Administracions

El govern valencià espolia el Registre Civil de Castelló

La minvada de personal influirà sobre la qualitat del servei segons els professionals i els sindicats implicats

El Registre Civil de Castelló compta des d'avui amb dos treballadors menys. Una situació que, segons els sindicats, col·lapsarà encara més un servei ja de per si mateix saturat i provocarà demores en la tramitació d'alguns documents.

Treballadors i organitzacions sindicals reconeixen que, la quantitat de nombres d'atenció al públic que es donen al dia és insuficient i diuen que des d'avui aquest minvament es notarà més.

La plantilla del Registre Civil de Castelló es veurà reduïda de deu a vuit empleats. Se suprimeixen les dues places de reforç. Una circumstància que farà caure el nombre d'atencions diàries i perllongarà els terminis per a la tramitació de documents com el de l'obtenció de la nacionalitat.

Davant aquesta circumstància, la diputada per Compromís, Mònica Oltra, ha preguntat davant les Corts Valencianes pels criteris que s'han seguit per aplicar aquesta retallada de plantilla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.