Administracions

Alaquàs reuneix la Junta de Seguretat per organitzar-se de cara a festes

L'alcaldessa presideix la sessió entre la policia local, nacional i el govern de la vila per estudiar els temes de seguretat

Elvira García, alcaldessa d'Alaquàs, ha mantés una reunió amb els responsables de les forces de seguretat que intervenen sobre la vila a fi de començar a preparar les estratègies de seguretat amb vistes a la celebració d eles festes locals d'aquesta ciutat de la comarca de l'Horta.

Un calendari festiu que tindrà el seu tret de sortida divendres proper 31 d'agost i que es perllongarà més enllà del 8 de setembre.

A la reunió s'han estudiat els canals d'organització, col·laboració i informació entre els cos de Policia Local i el de Policia nacional, a fi de cobrir tots els fronts que es puguen produir en les jornades festives, des del punt de vista de la seguretat ciutadana i de ls concentracions massives que s'hi puguen produir.

A més de la programació d'aquestes jornades, també s'ha aprofitat per informar sobre els temes relacinats amb la seguretat i s'han posat sobre la taula de treball les accions que s'han realitzat en matèria de prevenció durant aquest any, on s'ha pogut comprovar que Alaquàs disposa d'unes forces de seguretat modernes, dinàmiques i al servei d ela ciutadania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.