Administracions

L'Ajuntament de Picassent convoca beques per a joves aturats

L'objectiu és acostar els joves al món laboral mitjançant la formació en les àrees de cultura, treball i psicologia, àrea econòmica, jurídica, escola d'adults, urbanisme i informàtica

Cadascuna de les beques està dotada amb 500 euros bruts mensuals i el període de duració de les beques serà des de l'1 d'octubre de 2012 fins el 31 de març de 2013.

Els requisits són diversos: tindre com a màxim 30 anys complits en el moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds, haver finalitzat estudis universitaris o cicles formatius de grau superior en els cursos acadèmics 2008-2009/, 2009-2010/, 2010-2011/ i 2011/2012, no haver mantingut relació laboral prèvia de duració superior a 6 mesos en activitats o funcions relacionades amb els estudis cursats, tindre veïnatge administratiu en Picassent amb anterioritat a l'1 de gener de 2012, entre altres.

Tota aquella persona que estiga interessada en presentar la instància podrà fer-ho fins el pròxim 26 de setembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i es poden consultar les bases al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i a la pàgina web municipal des d'on podran descarregar-se les bases i la instància.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.