Administracions

Morella demana la inclusió del Parador en els pressupostos de l'Estat

La construcció del Parador, una SAMU 24 hores o dotació econòmica per a mantenir els serveis socials són algunes de les peticions del consistori morellà

L'Ajuntament de Morella demanarà als grups parlamentaris amb representació a la circumscripció a les cambres Generals i Autonòmiques, que en el transcurs del debat per la configuració definitiva dels seus respectius pressupostos s'incloguen en els mateixos diferents qüestions bàsiques per Morella y la comarca dels Ports.

La proposta, que s'ha debatut en sessió plenària, exigeix al Govern Central la creació d'una partida pressupostària específica per a la construcció del Parador Nacional de Morella i per a que puguen iniciar-se els treballs arqueològics, així com, l'augment de la partida pressupostària per a l'execució de les obres de supressió del Port de Querol a la N-232, que s'ha reduït a 4000 euros.

Cal recordar que aquest Parador, ja tenia destinada una partida pressupostària en anys anteriors, i a més, ja s'han invertit més de tres milions d'euros en rehabilitar un tram de muralla, en la realització de diferents estudis i en la construcció del túnel d'accés al mateix que ja està totalment finalitzat. És per tot això, que des de l'Ajuntament de Morella, no es vol deixar que per segona vegada consecutiva, la ciutat i el territori caiga en l'oblit de les institucions, quan, malgrat la crisi, encara hi han coses molt importants per fer i que ajudarien a enfrontar aquesta difícil situació amb major efectivitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.