Administracions

Morella constituïx una mesa d'afectats pels impagaments de la Generalitat Valenciana

L'objectiu és unir esforços, mostrar la solidaritat amb la difícil situació que viuen alguns col·lectius i visualitzar la problemàtica per a obtenir respostes

Morella ha constituït una Mesa d'Afectats pels Impagaments de la Generalitat Valenciana, per a abordar una qüestió vital per al dia a dia del municipi.

Aquest òrgan municipal està format per l'Ajuntament de Morella, al que se li deuen més d'1,5 milions en subvencions d'obres executades, nòmines dels serveis socials o AEDLs, entre d'altres, associacions, com l'AMPA o Assetmico, sindicats, com els agraris que reivindiquen el pagament amb explotacions agropecuàries, veterinaris, empresaris, col·lectius d'àmbit comarcal, com l'Escola Taller, el Centre de Dia, treballadors, com els de la Residència, i persones a títol individual, amb els que l'administració autonòmica manté deutes.

L'objectiu de la Mesa és unir esforços per a reivindicar estes quantitats pendents de pagament, mostrar la solidaritat amb la difícil situació que travessen els col·lectius i visualitzar la problemàtica per a obtenir respostes.

Es calcula que la Generalitat Valenciana deu més de 4 milions a estos col·lectius, una xifra molt elevada tenint en compte que la localitat dels Ports té menys de 3.000 habitants. A més, cal tindre en compte que moltes d'estes agrupacions estan sol·licitant crèdits per a poder subsistir, que han de tornar als bancs amb interessos. Per això, també s'exigix el pagament d'estos interessos de demora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.