Administracions

A Ontinyent es presenta el pressupost abans de final d'any per primera vegada des de 2001

La proposta serà duta davant la ciutadania demà dijous a les 19.30

Per primera volta des de 2001, Ontinyent presentarà la seua proposta definitiva de pressupost municipal abans de final d'any. La situació de crisi econòmica generalitzada en què s'hi viu, no ha estat impediment perquè el govern d'Ontinyent haja aconseguit tancar aquesta proposta de pressupost, que serà presentada demà a la ciutadania en un acte públic.

D'aquesta manera es dona compliment al compromís encetat en 2011, de tindre la proposta de pressupostos tancada i consensuada amb els grups que donen suport al govern municipal abans de finalitzar l'any.

Cal recordar en aquest sentit que, l'any passat, les “línies mestres” del pressupost es presentaven a finals de desembre i la proposta definitiva el 20 de gener, una data que enguany s'avança en un mes sencer.

En aquest acte, que tindrà lloc al MAOVA a les 19.30 hores, s'ha convocat els membres dels diferents consells de participació, i estarà obert a la ciutadania en general.

Quant al procés que s'obri ara, es manté la proposta de treball de l'any anterior: es dóna pas a un termini per a que els diferents consells, organitzacions i veïns en general puguen fer propostes al pressupost, que està previst que quede definitivament aprovat durant la primera quinzena de gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.