Administracions

administracions

Mont-ras congela les taxes municipals per segon any consecutiu

El pressupost es redueix, però es posa en marxa un modest casal per a la gent gran

El govern de Mont-ras, que encapçala Carles Salgas (CiU), ha decidit mantenir els tributs municipals sense variacions aquest 2013, i l'alcalde avança que, si no millora la situació econòmica, intentaran no incrementar la pressió fiscal fins a final de mandat. La mesura, sumada al descens de les subvencions de la Generalitat i la Diputació per a obres, ha implicat que el pressupost d'enguany sigui menor: dels 1,8 milions de 2012, el consistori passarà a ingressar-ne només 1,53.

A la pràctica, però, Salgas diu que encara tindran marge per invertir, ja que arrosseguen una partida de 150.000 euros del pressupost de l'any passat per a la pavimentació de tres trams de camí i ampliaran el parc de vehicles amb una unitat per a la brigada i una altra per a l'agent de la policia local.

A més, en les darreres setmanes han posat en marxa un servei de casal per a gent gran que, d'entrada, té un disseny auster. Les activitats s'organitzen els dijous a la tarda (de 15 a 17h) a la sala d'art de l'Ajuntament, i el grup de moment el dinamitzen les dues regidores de l'equip de govern. Salgas explica que aquest any el casal disposarà d'una partida de 2.000 euros i que “l'objectiu és que, de mica en mica, la gent gran més jove s'impliqui” en l'organització de l'agenda i les activitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.