Administracions

Morella s'adhereix a la xarxa dels “Pobles Més Bonics” de l'Estat

La vila és una de les catorze localitats que formen part d'este projecte estatal, que s'ha consolidat en altres països

El Ple de Morella va aprovar anit l'adhesió de la localitat a l'associació “Els Pobles Més Bonics d'Espanya”. Esta xarxa pretén promocionar els municipis amb encant de menys de 15.000 habitants i contribuir a l'organització d'activitats relacionades amb la cultura i el patrimoni. Aquest col·lectiu ha nascut inspirant-se en models que s'estan duent a terme a França, Itàlia, Canadà o Wallonia.

L'associació pretén també difondre els encants turístics, culturals i monumentals dels pobles més bonics d'arreu el territori peninsular. A més, dóna a conéixer les festes i celebracions, així com les activitats que es realitzen en la localitat. Aquesta xarxa continua la seua expansió i pretén agrupar als pobles i zones rurals d'interés, davall una mateixa marca de qualitat.

Aquesta xarxa està formada en l'actualitat per catorze municipis i continua amb la seua expansió per a aglutinar a més localitats. Cal afegir que per a formar-hi part, la pròpia organització de l'associació proposa a una ciutat i la sotmet a distints peritatges per a veure si es pot catalogar com una de les més boniques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.