Administracions

Els pressupostos de la Generalitat exclouen inversions per a Castelló

Els socialistes destaquen anomalies entre les quantitats consignades als diferents esglaons de l'Administració

La síndic portaveu dels socialistes de Castelló, Empar Marco, revela que els pressupostos de la Generalitat Valenciana i de la Diputació exclouen inversions compromeses, de manera que cap d'elles es podran portar a terme durant l'exercici de 2013.

En concret se subratlla el cas del Pla Conjunt d'Ocupació, una iniciativa adreçada a fomentar la contractació laboral de persones desocupades finançat a parts igual entre les tres administracions públiques i que tan sols ha previst farciment econòmic l'Ajuntament.

També resta al descobert el projecte de construcció del Palau de la Festa, degut a que les quantitats previstes pels tres organismes resulta clarament insuficient.

D'igual manera s'ha de veure el conveni de reforma de les pistes poliesportives del Gaetà Huguet o la rehabilitació de la fàbrica Dàvalos, sense oblidar tampoc la rehabilitació de l'antiga seu d'Hisenda a la plaça de l'Hort Sogueros.

Totes aquestes inversions promeses pel PP a la capital de la plana, es veuen ajornades degut a la manca de consignació o a la consignació insuficient per a la seua total execució.

Els agrada inaugurar coses

Pere Rossell

Si alguna cosa caracteritza els polítics del PP de Castelló, és el denominador comú d'assistir a obres d'inauguració o anunciar coses, projectes i accions, que no mai han de veure la llum pública ni s'han de veure rematades. Hi ha exemples per parar un tren.

Per cert, a les mostres dels 150 anys del pas del ferrocarril per aquesta ciutat de la comarca de la Plana, no ha tingut cap problema a vindre el president de la Generalitat, aquell que fos antic alcalde de la vila abans de deixar-li la bara a Bataller, per fer-se la foto dins d'una unitat de l'Euromed i a fer-se uns pastissets de moniato en acabant.

Ara bé, a explicar les retallades en el pressupost del govern autonòmic i el que suposa per als seus conciutadans, ni un sol minut dedicat. A aquesta classe de polítics sempre els ha agradat massa inaugurar. Recorden aquell anterior dictador que sols eixia del seu palau, per a obrir pantans i poca cosa més.

Doncs bé, a poc a poc, la ciutadania s'adona del tarannà real dels que tenen ara la responsabilitat de dirigir la política dels nostres pobles i ja arribarà el dia en què s'haurà acabat el bròquil. No ha de trigar molt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.