Administracions

El PP aprova el pressupost municipal de Banyeres xifrat en 6,6 milions

S'incrementa la partida d'inversions en un 50% i s'anuncia el reasfaltat dels carrers més deteriorats de la vila

El Partit Popular ha aprovat en solitari el pressupost municipal de 2013 de Banyeres de Mariola xifrat en 6,6 milions d'euros en incrementar-se les inversions en vora d'un 50 % respecte a l'exercici anterior.

Entre les principals actuacions que pensa escometre el govern del PP hi figuren els 130.000 euros per a la remodelació i asfaltat de carrers, 184.426 euros per a la reparació de les conduccions de l'àrea d'Els Sifons, la xarxa d'aigua potable del carrer Santa Pola i la millora d'infraestructures a la plaça de la Malva. També ressalten els 120. 000 € per a la creació del Centre d'Interpretació del riu Vinalopó i de la indústria paperera rehabilitant un edifici del Molí Sol o els 128.743 euros que aporta l'Ajuntament per a cobrir la despesa de construcció del nou dipòsit d'aigua potable.

Així mateix, apareixen 271.570 euros per a la instal·lació de contenidors subterranis, o els 62.000 per construir nous nínxols en el cementeri municipal. El PP també pretén renovar el sòl de set aules del col·legi La Malena amb tarima flotant, el condicionament del camí rural de la Solana, la compra d'equips i instal·lacions per a la posada en marxa de l'emissora de ràdio municipal o la creació d'un Espai Jove a la Casa de Cultura.

A més, també hi ha partides per la construcció d'una pista d'skate al poliesportiu, la reforma i reparació de la coberta de la Torre de la Font Bona, la rehabilitació del castell de fusta de festes i determinades millores al Museu Valencià del Paper.

Amb un capítol d'inversions tan dilatat, l'equip de Govern pensa reduir les despeses en partides com la corresponent al manteniment de l'enllumenat públic, gràcies a la renovació del cablejat i seguiment de les avaries, festes locals, publicitat institucional, material d'oficina, correu, activitats esportives, atencions protocol·làries i de representació, assegurances de vehicles, dietes de personal i càrrecs electes. Es destinaran 716.880 euros a polítiques socials, la qual cosa representa un 11% del pressupost total.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.