Administracions

Alcanyís, Tortosa i Morella treballen en un projecte de col·laboració turística

Les properes accions aniran destinades a la promoció d'activitats turístiques i culturals conjuntes i promocionar el turisme de natura

Alcanyís, Tortosa i Morella continuen treballant conjuntament per impulsar l'anomenada 'Ruta dels Tres Reis', que té els seus epicentres en els tres municipis. Des de fa diversos mesos, els alcaldes de les tres localitats, Juan Carlos Gràcia, Ferran Bel i Rhamsés Ripollés, s'han reunit en diverses ocasions per dotar de contingut al Consorci de la Ruta, que va ser creat fa gairebé dues dècades però l'activitat havia cessat des de fa alguns anys.

Les properes accions promocionals aniran destinades a la creació d'una imatge del “territori dels Tres Reis”, a la difusió de les activitats turístiques i culturals dels municipis i a la realització de diferents tracks que permeten georeferenciar i posicionar en GPS els antics camins que unien les tres localitats. D'aquesta manera, es potenciarà el turisme de natura, podent realitzar-se les rutes a peu o en bicicleta.

Els primers resultats d'aquestes accions podran començar a veure al setembre, tot i que abans també es realitzaran accions promocionals visibles. En aquest sentit, les tres localitats uniran esforços per promocionar conjuntament el turisme i la cultura dels tres municipis i dels territoris que encapçalen.

Entre altres iniciatives a realitzar, es planteja la participació en les principals festes de cada municipi o també es va apostar per promocionar paquets turístics que incloguen visites o estades conjuntes als 3 municipis, cosa en la qual Morella és pionera des de fa temps en col·laboració amb agències que gestionen viatges de l'IMSERSO.

A més de continuar el suport a la Ruta dels Tres Reis i les seues possibilitats, en la reunió duta a terme estos dies, Ripollès, Bel i Gràcia també van decidir seguir reivindicant conjuntament infraestructures que consideren vitals per al desenvolupament present i futur del territori encapçalat per Morella, Tortosa i Alcanyís.

Així, els alcaldes van assegurar que seguiran reivindicant l'urgent condicionament i desdoblament de la N-232, la construcció de l'autovia A-68 fins a Vinaròs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.