Administracions

Els pressupostos estatals abandonen projectes estratègics per a Elx

La portaveu, Mireia Mollà, anuncia que es presentaran esmenes per tal de reclamar les inversions pendents

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat que “els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per a 2014 tornen a deixar oblidats nombrosos projectes estratègics per al municipi i, en este sentit, l'alcaldessa, Mercedes Alonso hauria de reivindicar estes inversions al Govern central en lloc d'aplaudir les retallades”.

Mollà ha destacat que “en estos pressupostos no es contemplen actuacions tan necessàries com la connexió per tren de l'aeroport de l'Altet o la lluita contra el morrut roig i la partida que es destina al servei de rodalies és tan escassa que no pot comprendre obres bàsiques com l'electrificació de la línia”.

Per a Mireia, resulta absurd lloar l'aportació que es fa per a les obres de la ronda sud “si tenim en compte que l'actuació hauria d'haver acabat en 2013, però s'ha retardat precisament perquè el Govern de Mariano Rajoy va reduir la inversió”.

La síndic portaveu local ha afirmat que “des de Compromís per Elx presentarem diferents esmenes al projecte de pressupostos a través del nostre diputat al Congrés, Joan Baldoví, per tal de reivindicar projectes estratègics per al nostre municipi que de nou han estat ignorats i que Mercedes Alonso tampoc es va a molestar en demandar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.