Administracions

judicial

L'Ajuntament d'Amer ha de readmetre l'antiga comptable

Una sentència obliga l'Ajuntament d'Amer a readmetre l'antiga comptable que tenia, Dolors Mach, i a indemnitzar-la, segons es va saber en l'últim ple. El cas es va conèixer arran d'una pregunta del portaveu d'ERC, Xavier Targa, que va demanar quant s'ha gastat durant aquest any l'Ajuntament en advocats. L'alcalde, Albert Plana, va respondre que no ho pot dir i, pel que fa a la sentència que obliga a readmetre Mach, va informar que l'Ajuntament ha presentat un recurs. Mach va ser acomiadada el juny passat, quan Alba Serra era alcaldessa. Targa va preguntar pel cost dels advocats no només per aquest cas, sinó també perquè –segons va fer públic també al ple– l'empresa que s'encarregava de la neteja del municipi, Transpins, va denunciar l'Ajuntament quan va decidir prescindir dels seus serveis i encarregar la neteja a Nora, a través del Consell Comarcal de la Selva.En aquest cas, segons va explicar l'alcalde ahir, els jutjats han donat la raó a l'Ajuntament.Plana va explicar que Transpins, que feia la neteja d'Amer des de principi dels anys noranta, utilitzava maquinària molt vella, i es va optar pel canvi per tenir un servei més eficient.El que no va saber respondre l'alcalde va ser el cost en advocats. Davant la insistència de Targa, l'alcalde va continuar insistint que no ho sabia. “Esta tot al pressupost”, hi va acabar afegint. “Així que si ho mirem en el pressupost ho trobarem?”, va preguntar Targa. “Segurament estarà detallat en el pressupost”, va dir.

L'últim ple de l'Ajuntament es va celebrar a la sala del museu de Can Terme, en comptes de fer-ho a l'Ajuntament. L'alcalde va explicar a l'inici del ple que s'havia optat pel canvi per afavorir l'accés a tothom, ja que per pujar a la sala de plens de l'Ajuntament hi ha escales estretes, i l'edifici no té ascensor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.