Administracions

administracions

Crèdit per potenciar el turisme a la Cellera de Ter

L'Ajuntament preveu executar aquest any la millora del nucli antic en el marc del projecte ‘Viure al poble'

Ha estrenat un web turístic del municipi que divendres es va presentar als comerciants

L'Ajuntament de la Cellera de Ter demanarà aquest any un crèdit de 180.000 euros per arranjar el centre del nucli antic i potenciar el turisme, en el marc del programa Viure al poble, que subvenciona grans projectes dels municipis de fins a 3.000 habitants amb fons de la Unió Europea i de la Generalitat. En el marc de les actuacions per potenciar el turisme, divendres, l'Ajuntament va presentar als comerciants del municipi, a la sala de plens, el web turístic del poble, que s'acaba d'estrenar, i el nou lema del municipi: “La Cellera de Ter, endinsa-t'hi”.

Les obres de millora del nucli antic –des del carrer Doctor Codina fins a la plaça de la Vila– estan pressupostades aquest any, però l'alcalde, Josep Serrallonga, no sap encara quan es podrà començar. “Estem buscant una empresa per redactar el projecte”, va explicar. El que sí que ja és un fet és el web turístic municipal (www.turismelacellera.com), que es va presentar a la sala de plens. A més, el consistori ha instal·lat a l'entrada de l'ajuntament un punt d'informació turística, que es pot traslladar a altres punts del municipi si cal quan hi ha esdeveniments destacats. Al web hi ha tota la informació del més destacat de la Cellera i l'entorn, tot i que encara falta perfilar les rutes que es poden fer i la senyalització dels punts d'interès.

Les rutes

L'apartat de rutes i senderisme, en què s'incidirà, hi ha de moment quatre rutes de BTT (camí de Sant Jaume, Olot-Girona, la ruta del Ter i Puigdafrou). Pel que fa a senderisme, de moment s'hi han inclòs cinc itineraris (pujada a Puigdafrou, Camí de l'Aigua, Ruta de les Pedreres, Guilleries i de la Cellera a la font del Bassi). Queda pendent també incloure codis QR per poder donar informació amb els dispositius mòbils.

LA XIFRA

180.000
euros
és l'import del crèdit que vol demanar l'Ajuntament aquest any per finançar el projecte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia