Administracions

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola aprova el compte de gestió de SUMA

Ascendix a més de 2,7 milions d'euros, havent-se recaptat en període voluntari el 96,71 % de l'import total

Els tres grups municipals de l'Ajuntament de Banyeres de Mariola han aprovat en el darrer ple ordinari el compte general de SUMA corresponent a l'exercici 2013 que ascendix a més de 2,7 milions d'euros, havent-se recaptat en període voluntari el 96,71 % de l'import total en línia amb els percentatges de cobrament d'anys anteriors, fet pel Banyeres continua sent una de les poblacions amb major percentatge de recaptació en els dos períodes anuals de pagament voluntari.

En 2013 van ser atesos a l'oficina del Casal de la Joventut un total de 923 contribuents, amb un augment del 3,59 % amb respecte de l'any anterior, i 152 van sol·licitar les facilitats que oferix SUMA amb ajornaments i fraccionaments de pagaments sense recàrrecs per a que s'adapten millor al contribuent. En aquest sentit cal destacar que, mentre el nombre d'expedients d'ajornament i fraccionament va augmentar en 2013 respecte a anys anteriors, en canvi, va disminuir l'import total fraccionat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia