Administracions

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola expedirà el Carnet Jove de l'IVAJ

Actualment, prop del 35% dels joves d'aquesta localitat disposen d'aquesta credencial

El Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre l'Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove (IVAJ.GVA JOVE), dependent de la Conselleria de Benestar Social, i l'Ajuntament de Banyeres de Mariola per a l'emissió del Carnet Jove. Actualment, prop del 35% dels joves d'aquesta localitat disposen d'aquesta credencial.

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola oferirà, gràcies al conveni subscrit, un nou servei als joves del municipi, d'acord amb els termes que estableix l'Associació Europea del Carnet Jove i l'IVAJ.GVA JOVE, de manera que podran obtenir el Carnet Jove en el seu centre d'informació juvenil municipal.

Amb la signatura d'aquest acord, ambdues administracions s'impliquen a l'hora d'impulsar i recolzar el desenvolupament de les activitats culturals, de temps lliure i turisme per als joves, ja que es facilita la promoció dels serveis culturals i comercials entre el col·lectiu juvenil.

En els últims sis mesos, el Consell ha aprovat un total de 18 convenis amb municipis valencians per a l'emissió del Carnet Jove, de manera que, en l'actualitat, els centres juvenils de 96 ajuntaments poden emetre aquest document, dels quals 45 són de la província de València, 32 de la d'Alacant i 19 de la de Castelló. En aquests moments, 254.490 joves valencians són usuaris del Carnet Jove que està dirigit a joves amb edats compreses entre els 14 i els 30 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia