Administracions

El Ple de Banyeres delega en la Mancomunitat la promoció turística i cultural

la corporació comarcal té previst encarregar un estudi sobre estratègies per a dinamitzar

En l'últim plenari de l'Ajuntament de Banyeres de Mariola s'ha aprovat per unanimitat dels tres grups polítics la delegació de competències a la Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat en matèria de promoció turística i cultural quan aquestes afecten simultàniament a més d'un municipi de l'ens comarcal. En aquest cas es troben activitats com l'exposició itinerant Art Nostre o la participació conjunta en fires com la de Tots Sants a Cocentaina.

Altres activitats conjuntes que s'estan realitzant en aquests moments és la recopilació de contes i rondalles d'aquestes comarques, les qual s'han transmés per via oral, amb la finalitat d'evitar la seua pèrdua i donar-les a conèixer, pel que hi ha prevista l'edició d'un llibre que es presentarà en els diferents municipis que integren la Mancomunitat.

Així mateix, i en matèria turística, la Mancomunitat té previst encarregar un estudi sobre estratègies per a dinamitzar el turisme i la creació d'un circuit de rutes comarcals, aspecte que afavorirà l'activitat en establiments de restauració i allotjaments rurals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.