Administracions

Tavernes rep una subvenció de 44.202 euros del Ministeri de l'Interior

Es pagaran factures corresponents a infraestructures municipals de l'any 2012

La subvenció atorgada correspon a les ajudes per danys en infraestructures municipals i xarxa viària produïts l'any 2012, i que va sol·licitar l'Ajuntament de Tavernes, que rep un total de 44.202 euros, la qual cosa suposa el 50% del cost de les actuacions, calculades en 88.404 euros. El consistori abonarà el 50% restant del seu pressupost municipal.

L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, des de la regidoria de Contractació, va sol·licitar acollir-se a les subvencions per a pal·liar els danys produïts pels incendis forestals i altres catàstrofes naturals ocorreguts en diferents comunitats autònomes l'any 2012.

Tavernes, arran del Reial Decret Llei de setembre de 2012 que, en l'article 4t, subvencionava els danys en infraestructures municipals i xarxa viària, que podia subvencionar fins al 50 per cent de les obres de reparació o restitució d'infraestructures, equipaments i instal·lacions i serveis de titularitat municipal, va sol·licitar ajudes per quatre actuacions concretes.

Sistema de bombeig i desaigüe del llac de la Goleta de la platja de Tavernes per un import de 30.000 euros. Reforestació amb arbres i massa vegetal de la muntanya de les Creus, zona nord del nucli urbà, per import de 12.000 euros. Restitució de terres i elements vegetals, avinguda de la Marina de la platja de Tavernes per un import de 31.404 euros. I restitució del sistema de bombeig i desaigüe del col·lector de l'avinguda de la Marina de la platja per un import de 15.000 euros, preus tots amb l'IVA inclòs.

A l'octubre de l'any 2012, Tavernes de la Valldigna fou un dels 38 municipis de la província de València designats pel Ministeri de l'Interior com a destinatari de les mesures urgents per a pal·liar els danys i ha sigut a finals del mes de maig de 2014 quan l'Ajuntament de Tavernes ha rebut la confirmació de la subvenció sol·licitada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia