Administracions

Torredembarra va pagar bruixots per analitzar l'ajuntament

L'Ajuntament de Torredembarra va contractar fins a tres bruixots durant la gestió de l'exalcalde Daniel Masagué (CiU) per tal que analitzessin els corrents tel·lúrics de l'ajuntament. L'alcalde actual, Enric Grangel, va confirmar, aquesta setmana, que es van fer aquestes contractacions, tot i que els imports que es van pagar “no van ser desorbitats”. De moment, només es té constància que un dels consultats va cobrar 1.700 euros per la seva feina.

Els corrents tel·lúrics són corrents elèctrics que es mouen sota terra o sota els oceans i que es relacionen amb els camps magnètics de la Terra. L'anàlisi es va fer de la seu actual de l'Ajuntament, un antic castell del segle XVI rehabilitat. Entre d'altres aspectes, es van analitzar corrents d'aigua subterrànies i línies energètiques.

Aquestes contractacions s'han destapat durant l'anàlisi de l'estat econòmic real de l'Ajuntament que està realitzant el govern actual de Torredembarra després de l'operació contra la presumpta corrupció que va dur a presó provisional Masagué i va deixar imputats diversos edils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.