Administracions

Un geobiòleg va analitzar Torredembarra

CiU nega que es contractés un bruixot

Buscava causes de càncer

La federació local de CiU a Torredembarra va negar ahir que el govern liderat per l'exalcalde Daniel Masagué contractés un bruixot per analitzar l'edifici de l'Ajuntament, com va denunciar fa dues setmanes l'executiu actual. Segons un comunicat fet públic pel partit, es van contractar els serveis del centre Richard Benishai, un geobiòleg saurí “de reconegut prestigi”.

L'objectiu de la seva contractació era analitzar si existia alguna relació entre el lloc de treball i la mort per càncer de quatre treballadors de l'Ajuntament de Torredembarra que havien desenvolupat la seva tasca al mateix punt de l'edifici. El geobiòleg va estudiar els corrents d'aigua subterrània a la seu de l'Ajuntament, l'antic castell de Torredembarra. L'actual alcalde, Enric Grangel, de fet, va dir que s'havien estudiat els corrents tel·lúrics de l'Ajuntament, que fan referència als mateixos elements.

Segons CiU, la contractació es va haver de fer “per tranquil·litzar els treballadors i donar-los seguretat”, ja que assegura que entre ells hi havia “alarma”. El lloc de treball afectat, a més, es va canviar d'emplaçament.

Segons l'actual govern, van ser tres els “bruixots” contractats i un va rebre 1.700 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.