Administracions

Avui hi ha ple

Diputació de Girona

Traspàs de més carreteres locals

vies ·

Passarà a gestionar el camí de Sarrià al Golf Girona, el de la GI-552 a Fogueres i dos trams de Ribes a Bruguera

La Diputació de Girona continua endavant amb el Pla de Carreteres, pel qual en els pròxims anys acabarà assumint el traspàs d'uns 540 km més de xarxa viària, la qual cosa comportarà quasi doblar la que gestiona actualment, que és de 680 km. En el ple d'aquesta tarda, la Diputació votarà l'aprovació dels convenis amb diversos ajuntaments per tal de passar a assumir la gestió de tres carreteres locals més. Concretament, es tracta del conveni amb els ajuntaments de Sarrià de Ter i de Sant Julià de Ramis per a la cessió a l'ens del camí de Sarrià de Ter al Golf Girona; del conveni amb els consistoris de Sant Feliu de Buixalleu, Arbúcies i Riells i Viabrea pel camí de la GI-552 a Fogueres de Montsoriu, i del conveni amb Ribes de Freser sobre dos trams de la carretera Gi-V-5263 de Ribes de Freser a Bruguera.

Un cop hagi assumit les vies, la Diputació hi farà obres de millora.

JOAN GIRAUT.
Es votarà la ratificació de les resolucions que ha fet Presidència sobre la resolució dels recursos de reposició contra l'acord del ple del juliol sobre el Puosc.

L'ORDRE DEL DIA

TECNOLOGIA PER ALS MUSEUS.
Es votarà l'aprovació de les bases i la convocatòria de subvencions a museus perquè es dotin d'equipaments de noves tecnologies.
RESERVA FORESTAL.
Es votarà l'aprovació d'un conveni amb l'Ajuntament de Planoles per constituir una reserva forestal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia