Administracions

Amb Banyeres de Mariola ja són 100 els ajuntaments adherits al Carnet Jove

S'ha establert descomptes del 26% en espectacles de caràcter cultural i vistes als museus i al castell

Amb Banyeres de Mariola ja són un centenar els ajuntaments valencians que aposten pel desenvolupament de programes que beneficien a la joventut i faciliten l'accés als esdeveniments culturals i esportius als usuaris de Carnet Jove, segons ha assenyalat el director de Joventut i de l'IVAJ.GVA JOVE, Marcos Sanchis, després de la signatura del compromís d'adhesió i l'acord d'emissió del Carnet Jove amb l'alcalde de Banyeres de Mariola, Antonio Belda.

En concret, l'ajuntament de Banyeres de Mariola ha establert descomptes del 26% en espectacles de caràcter cultural i vistes als museus i al castell. També aplicarà un descompte del 15% en la taxa per prestació de serveis en la piscina municipal i instal·lacions esportives i en les inscripcions en cursos i tallers impartits pel Casal de la Joventut, la Casa de la Cultura, l'Agència de Desenvolupament local, Serveis Socials, els Museus Municipals, així com diferents regidories de la corporació.

«Confiem que amb aquests avantatges, augmente el nombre d'usuaris de Carnet Jove, amb un nivell d'implantació en Banyeres del 34,46 % i on 4 empreses adherides ofereixen descomptes a nivell local. És el moment que els prop d'1.400 joves es beneficien de la credencial», ha indicat el director de Joventut.

En el mateix acte, Marcos Sanchis i Antonio Belda han acordat les condicions de col·laboració per a l'emissió del carnet a través del Centre d'Informació Juvenil o entitat que preste aquests serveis a l'Ajuntament amb el que suposa d'accessibilitat a nivell local.

Amb Banyeres de Mariola, ja són 36 ajuntaments a Alacant, 45 a València, i 19 a Castelló els que estableixen avantatges i bonificacions per a la població jove, així com un total d'1.732 empreses adherides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia