Administracions

Nova bonificació de taxes a Sant Gregori

Es preveuen descomptes en les escombraries per l'ús de la deixalleria

Per segon any es congelen els impostos

El ple de Sant Gregori ha aprovat noves bonificacions en la taxa d'escombraries per a l'exercici 2015. Es rebaixarà, en concret, entre un 5% i un 10% a aquelles persones que facin servir la deixalleria municipal amb la nova targeta deixalleria. El percentatge en la bonificació dependrà del nombre de visites que s'hi facin. A més, continuaran en vigor les bonificacions del 15% per a famílies nombroses en la taxa d'escombraries. La resta de taxes i preus públics es congelen, atenent l'increment “pràcticament nul” que experimenta aquest any l'índex de preus al consum. Per contra, s'incorpora una rebaixa en les escombraries que fins ara pagaven els despatxos professionals.

Estabilitat garantida

L'alcalde, Quim Roca (CiU), va fer també una anàlisi de la situació financera del consistori. Roca va dir que la situació econòmica està “equilibrada i sanejada”, tant pel que fa als nivells d'endeutament, a fi de garantir la sostenibilitat financera, com al romanent de tresoreria per a despeses generals, i que es manté l'estalvi net positiu, que ha de garantir la capacitat de finançament. Tot plegat fa que l'alcalde valori com a “bona” la salut econòmica de l'Ajuntament que presideix, i que les ordenances fiscals aprovades en el ple extraordinari del 21 d'octubre garanteixin l'equilibri pressupostari per mantenir els serveis que es presten i l'activitat actual municipal.

LA XIFRA

10
per cent
de bonificació com a màxim en la taxa d'escombraries per a qui faci ús de la deixalleria municipal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia