Administracions

Increment de sis euros de la taxa d'aigua a Sant Julià de Ramis

El ple de Sant Julià de Ramis va aprovar dilluns un increment mitjà a tots els veïns de sis euros trimestrals a la taxa d'aigua. Segons l'alcalde del municipi, Narcís Casassa, aquest increment servirà per acostar els ingressos derivats d'aquesta taxa als costos reals del servei, cedit pel consistori a través d'una concessió.

A part d'aquesta taxa, els altres impostos i taxes s'han congelat. L'alcalde recorda que la pressió fiscal municipal “no és molt alta” i que la congelació en els ingressos obtinguts dels impostos directes i indirectes locals ha obligat els darrers anys a fer “una contenció pressupostària total”. Diu, a més, que la llei dóna marge al consistori per augmentar els coeficients de càrrega fiscal, però que el context de crisi els ha dut un any més a no fer increments. Aquesta congelació, però, va lligada a la capacitat del consistori per continuar oferint els seus serveis, fet que per ara, segons l'alcalde, pot assumir. L'equip de govern, format pel PSC i l'agrupació d'electors UdM, va obtenir el suport del grup de CiU en la votació. El regidor de SI va votar-hi en contra i el de Medinyà 1972-Entesa no va poder assistir a la sessió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia