Administracions

Riudellots farà consultes als veïns pel mòbil

Forma part d'una prova pilot d'una aplicació per a dispositius mòbils

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva forma part d'una prova pilot a les comarques gironines en una aplicació de mòbil per copsar l'opinió ciutadana sobre temes municipals. L'empresa catalana que gestiona l'aplicació, Youropinionplatform SL, l'ha cedit a l'Ajuntament perquè valori la utilitat de l'aplicació, anomenada YOPP. Fora de Girona, ja s'ha implantat a l'Ajuntament de Barcelona. De moment hi ha quaranta usuaris que s'han descarregat l'aplicació, i que ja poden valorar la primera pregunta que ha fet l'Ajuntament: què els va semblar la Fira del Porc. Aquesta és només una prova –atès que la fira es tornarà a fer al febrer–, que podria servir per introduir canvis si es considera adient.

Establir debats

El regidor de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, Lluís Barnés, va destacar en la presentació de l'aplicació que amb YOPP el consistori podrà “proposar preguntes, establir debats i processos de deliberació, i obrir consultes populars per conèixer l'opinió de la ciutadania”. Així mateix, Barnés va manifestar que “l'Ajuntament segueix apostant per l'ús de les noves tecnologies per millorar la relació entre el consistori i els veïns”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia