Administracions

El govern de Pals vol reduir el deute local a l'11% a final del 2018

La liquidació avançada de comptes del 2014 deixa 2,5 milions de tresoreria

El regidor d'Hisenda de Pals, Lluís Jofra (CiU), va presentar al ple un pla pressupostari per al trienni 2016-2018 que traça una reducció progressiva de l'endeutament municipal des del 23% previst a finals del 2015 fins a l'11% projectat al tancament de l'exercici del 2018. L'escenari, però, pot variar en funció de les inversions que el municipi –governat actualment per la coalició de CiU i Junts x Pals-ERC– pugui decidir en el nou mandat, pendents, per exemple, de l'assignació d'ajuts públics del PUOSC. Els grups de Compromís amb Pals i el PSC, a l'oposició, es van abstenir pel fet que el document es basa només en projeccions.

D'altra banda, Jofra va avançar alguns detalls de la liquidació pressupostària de l'any passat, en què destaquen els 2,5 milions de tresoreria líquida i un milió de superàvit. El punt no es va votar, però Joan Trias (Compromís) i la socialista Marisol Perea van criticar que l'anunci els arribés alhora que la documentació i van reclamar l'estat d'execució real de totes les partides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia