Administracions

Es convoca ple extraordinari a Silla per anunciar la Junta de Govern

Deu dies després de a investidura es donaran a conèixer les delegacions de la alcaldia i els tinents alcalde del municipi per als pròxims quatre anys

L'Alcalde de Silla, Vicente ZaragozáAlberola, anunciarà el pròxim 23 de juny a les 22h. quines persones ocuparan les diferents regidories i les tinències d'alcaldia de la localitat.

El nou equip de govern es donarà a conèixer 10 dies després de la investidura on, recordem, el Candidat a l'Alcaldia pel PSOE va estar elegit com a Alcalde amb 9 vots a favor per part dels regidors del PSOE, Compromís Silla en Democràcia i EU.

Al ple extraordinari que es celebrarà en la Nau Cultural de Silla, es donarà a conèixer també quin serà el sou del nou alcalde, quines persones ocuparan el lloc de confiança' i s'encarregarà per tant, del gabinet de premsa. I també, el sou dels regidors, que treballaran tant a mitja jornada, com a jornada completa.

I pel que respecta a la ciutadania, s'informarà de les noves persones que quedaran al càrrec dels òrgans col·legiats que depenen del ple, com ara l'Entitat Metropolitana de Tractament de Residus (EMTRE), el Consell Local Agrari, el Conservatori Professional de Música o la Junta Local Fallera, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia