Administracions

setcases

Ampliació de capital a Vallter 2000

La junta d'accionistes de l'estació Vallter 2000 (Setcases), on l'accionista majoritari és Ferrocarrils de la Generalitat amb un 63,87% del percentatge del capital, ha aprovat un increment de capital d'1,2 milions d'euros, dels quals l'ens n'aportarà 804.000. Amb aquesta ampliació, els accionistes volen dur a terme les inversions per mantenir el nivell de qualitat i seguretat fixat pels estàndards de servei del grup.

En la mateixa junta es va informar de les activitats d'estiu a l'estació. Així, la cafeteria restaurant es mantindrà oberta, i entre les diferents propostes destaca la visita al naixement del riu Ter amb telecadira; una ruta en bicicleta entre l'estació i Setcases; un tram de la ruta cicloturística i senderista del Consorci Alba-Ter; diverses rutes de senderisme amb guies d'alta muntanya amb diferents nivells de dificultat, com ara la travessa clàssica Vallter-Núria, i diverses rutes de natura.

J.C.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia