Administracions

Els treballadors de Parcs i Jardins reclamen reforços per l'estiu

El govern municipal es compromet a estudiar les demandes i donar una resposta

El comitè d'empresa de Parcs i Jardins de Barcelona va reclamar ahir al govern municipal que contracti treballadors eventual per l'estiu. Argumenten que l'anterior executiu de Xavier Trias va retallar en més de cent jardiners la plantilla i, per això, “el deteriorament de les zones verdes de la ciutat és més que visible”, segons un comunicat de la UGT, que integra el comitè d'empresa juntament amb CCOO, CGT i l'USOC.

Així mateix, exposen que aquest deteriorament s'agreuja a l'estiu per la meteorologia i perquè el ciutadà fa un major ús d'aquests espais. També posen en relleu que a l'estiu no s'ha contractat personal addicional per substituir les persones que estan de vacances. Segons el comunicat, Barcelona en Comú es va comprometre durant la campanya electoral a donar una resposta a les seves reclamacions.

El 30 de juny, Janet Sanz, quarta tinenta d'alcalde d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, es va reunir amb membres del comitè d'empresa. “Coneixem les demandes del sindicat i ens comprometem a estudiar-les”, va dir ahir Sanz.

D'altra banda, el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pissarello, va assegurar que “el govern manté el compromís de donar resposta a les seves demandes, una resposta que, més que gestos, implica polítiques compromeses amb una resolució d'aquestes peticions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia