Administracions

Viladecans modernitza el pol industrial

S'emprendran diverses millores per fer més atractiu el polígon del Centre

L'Ajuntament de Viladecans ha aprovat una modificació del planejament urbanístic amb què pretén modernitzar el polígon industrial del Centre per atreure noves empreses. Aquesta zona té prop de cinquanta anys d'antiguitat i cap a 300 empreses, de les quals un 70% estan en actiu. Es tracta d'un polígon que ha quedat antiquat si es compara amb zones recents com ara Can Calderon i el Parc de Negocis.

L'objectiu municipal és que la zona evolucioni de polígon a parc industrial urbà, i el primer que es farà és començar la instal·lació de fibra òptica i millorar la canalització de les aigües pluvials amb la construcció d'una bassa de laminació a Ca n'Alemany, que costarà 2,2 milions –el 70% seran finançats per l'Àrea Metropolitana–. També es preveu crear dos nous carrers, millorar les infraestructures i reduir els gasos d'efecte hivernacle, així com integrar millor el polígon del Centre amb la zona urbana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.