Administracions

Tàrrega obre el procés per a la bonificació social de les taxes

L'Ajuntament de Tàrrega ha obert el període de sol·licitud per acollir-se a les bonificacions del 50% de la taxa de recollida d'escombraries per a l'any que ve en l'habitatge de la residència habitual en què consti empadronada la persona sol·licitant. En poden ser beneficiàries les persones pensionistes, amb discapacitat o més grans de 65 anys, sempre que la unitat familiar tingui una renda total dues vegades i mitja inferior al salari mínim interprofessional. Paral·lelament, i també en relació amb els tributs del 2016, el consistori aplicarà d'ofici un 50% de bonificació de l'impost de béns immobles (IBI) en el cas dels habitatges on resideixin famílies nombroses i que tinguin un valor cadastral igual o inferior a 88.600 euros. En la bonificació de l'IBI, serà del 25% si l'habitatge percep algun altre tipus de descompte fiscal.

Pel que fa a la mobilitat, el consistori targarí aplicarà un 25% de descompte en l'impost de vehicles de tracció mecànica als titulars de vehicles híbrids. En aquest apartat també figura una bonificació del 30% per als turismes catalogats com a poc contaminants durant el primer any de matriculació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia