Administracions

Volen fer a la travessia la rua del carnaval de Llagostera

L'Ajuntament ho plantejarà a la comissió de festes

Alguns veïns proposen rebatejar-la com a avinguda

La travessia de l'antiga
C-65 pel nucli de Llagostera dóna per a molt i es vol aprofitar, com ara per celebrar-hi la rua del carnaval o altres activitats. Aquest és el criteri amb el qual treballa l'equip de govern, de CiU, que, això sí, no vol fer res sense abans consensuar-ho amb grups municipals, entitats i veïns.

L'alcalde, Fermí Santamaria, explica que l'equip de govern s'ha proposat dinamitzar aquest sector, un cop finalitzades les obres, però que no s'impulsarà res sense abans buscar el consens. Santamaria destaca que es plantejarà a la comissió de festes l'oportunitat que representa poder fer la rua de carnaval a l'antiga
C-65, avui reconvertida en travessera urbana. “Ara disposem de voreres més amples, una zona renovada i, a més, la variant que ens permetria tallar el trànsit i poder fer-hi la rua de carnaval”, i afegeix que “cal buscar idees per potenciar aquesta zona, els comerços i restaurats”.

La zona que s'ha arranjat està formada pels carrers Penedes i Camprodon i, estructuralment, tot que està formada per dos vials, urbanísticament ja té sentit de gran avinguda. Precisament, Santamaria explica que algun veí ha proposat que tingui un sol nom: “Aquesta és una decisió que afecta els veïns perquè comporta moltes molèsties, si bé es pot plantejar i pot tenir sentit.”

LA FRASE

Ara disposem de voreres més amples i la variant ens permet tallar el trànsit i poder fer-hi la rua
Fermí Santamaria
alcalde de llagostera


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia