Administracions

L'oposició vol veure els comptes de Sant Feliu de Pallerols

Ho demana des del mes d'octubre, però l'equip de govern no els hi lliura

El grup de l'oposició de l'Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, Units per Sant Feliu-ERC-AM, ha demanat dues vegades per escrit a l'equip de govern, de CiU, que els lliuri els extractes dels comptes bancaris del consistori del període entre l'any 2007 i el 2012. Per mitjà del secretari municipal, l'equip de govern ha contestat que abans de lliurar-los la documentació volen fer una “consulta legal externa”.

Fonts d'Units per Sant Feliu han expressat la seva sorpresa pel fet que, com a grup municipal, no tinguin accés als extractes. La petició ha tingut lloc mentre un jutjat d'Olot està instruint una querella contra el consistori presentada a títol personal per un antic regidor d'Units per Sant Feliu, Francesc Prat, amb relació a la polèmica urbanització del pla de Bastons. Prat assegura que ja havia demanat els extractes, de paraula, abans de presentar la querella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia