Administracions

Sant Vicenç suspèn un procés selectiu per irregularitats

L'Ajuntament no va respectar els terminis i ha de repetir una de les proves per cobrir la plaça d'arquitecte tècnic

Una part del procés selectiu per cobrir la plaça d'arquitecte tècnic de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt s'haurà de repetir perquè s'hi han detectat irregularitats. L'alcalde, Miquel Àngel Martínez (CiU), va admetre ahir que després de revisar l'expedient van trobar un error de procediment que afectava la convocatòria per dur a terme la segona prova als candidats. Segons explica, en l'anunci que fixava la data no es van respectar els tres dies hàbils preceptius, ja que entre la publicació i el dia de l'examen hi va haver dos festius entremig.

Una circumstància que va fer que la majoria dels candidats no puguessin presentar-s'hi i que alguns d'ells manifestés el seu disgust i els dubtes sobre la gestió d'aquestes oposicions. De fet, de les nou persones que van superar la primera prova i que estaven convocades, només hi van anar tres, entre les quals l'actual arquitecte tècnic municipal, que va ser el que va obtenir la qualificació més alta i que fins ara havia guanyat la plaça. Per impedir qualsevol sospita, l'Ajuntament, assessorat per la Diputació de Barcelona, ha decidit suspendre aquesta segona fase del concurs i fer-ho de nou en temps i forma. Martínez, que vol esvair qualsevol tipus de sospita, insisteix a dir que els polítics locals no intervenen en aquest tipus de processos. Pel que fa a la situació de la persona que ja havia estat nomenada oficialment i que ocupava el lloc de feina des de l'any 1996, continuarà ocupant la plaça interinament fins a la resolució final del procediment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.